Βαγγέλης Ζιάγκος αποκλειστικά στο enwsi.gr: "Είμαι στρατιώτης και υπηρέτης της ΑΕΚ"

Ζιάγκος: "Χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και σοβαρότητα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos3Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στο enwsi.gr και τον Τάσο Κακετανάκο για το ενδεχόμενο παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, το οποίο θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο.

Ο Έλληνας προπονητής, με τον οποίο ο δικέφαλος επέστρεψε στην κατηγορία που ανήκει, δέχθηκε να καθήσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ μετά από προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας κι επειδή δεν εμπλέκονται μ’ αυτήν οι άνθρωποι που δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί, τους οποίους μάλιστα είχε κατονομάσει στην ανακοίνωσή του.

Ο κ. Αλεξίου με επαναπροσέγγισε και συζητάμε ξανά για να συνεχίσω. Έγιναν πολλά, αλλά άπαντες ξέρουν ότι είμαι στρατιώτης της ΑΕΚ και υπηρέτης της. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αφού εκκρεμούν σημαντικά ζητήματα που συζητάμε για την ομάδα. Είμαστε κοντά πάντως”, τόνισε στο enwsi.gr o Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας που έχει στην καρδιά του.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X