O Kατσουράνης κρατάει ανοιχτή την ...πόρτα της ΑΕΚ και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του

Περιμένει την κίνηση ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis-κατσουρανηςΗ χθεσινή δήλωση του Κώστα Κατσουράνη σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ δεν εξέπληξε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά όπως φαίνεται, το αν θα ξαναφορέσει ή όχι τα κιτρινόμαυρα, θα κριθεί από διάφορους παράγοντες.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν κρύβει ότι έχει στην άκρη του μυαλού του την επιστροφή στην Ένωση και το φινάλε της καριέρας του με τη φανέλα του δικεφαλου. Το θέμα ναι μεν έχει ατονήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και μίλησε στον sentra fm, επανήλθε και πάλι …δυνατά στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Ο έμπειρος μέσος κρατάει ανοιχτή την …πόρτα της ΑΕΚ και την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας δεν αποκλείουν τίποτα. Η εμπειρία άλλωστε του Κατσουράνη και οι παραστάσεις που έχει είναι βέβαιο ότι μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για αρκετούς νεότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Το θέμα είναι τι θα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος σχετικά με το αν θα επιδιώξουν να κάνουν κι άλλη μεταγραφή, εκτός απ’ αυτή του επιθετικού. Ο Κατσουράνης θέλει να επιστρέψει, στην Ένωση συγκεντρώνει αρκετές συμπάθειες, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X