Παπαδόπουλος: «Μπορούμε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ»

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

takispapadopoulosΜε μεγάλη ανυπομονησία και σίγουρα χωρίς καθόλου άγχος περιμένουν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στον Φωκικό για το Κύπελλο όπως τονίζει στο novasports.gr o Τάκης Παπαδόπουλος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Άμφισσας, έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Φούτμπολ Λιγκ και όπως τονίζει και ο ίδιος «τέτοιες ευκαιρίες δεν τις συναντάς κάθε μέρα».

«Το θέλω πολύ, δεν το συζητάμε. Θα είναι ματς γιορτή αυτό στο ΟΑΚΑ, πρώτα απ’ όλα αναδεικνύεται και η δική μας ομάδα, ο Φωκικός. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει άγχος» ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου αμυντικού που συνέχισε «Η ΑΕΚ έχει φτιάξει καλή ομάδα, πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να είμαστε σοβαροί, γιατί το παραμικρό που μπορεί να μην προσέξουμε η ΑΕΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Παρόλα αυτά πιστεύω πως μπορούμε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ!» ανέφερε χαρακτηριστικά και έσπευσε να αιτιολογήσει:

«Στον Φωκικό έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ο κος Μαραντάς δουλεύει πολύ μαζί μας, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Αφιερώνει πολύ χρόνο δίνοντας οδηγίες σε κάθε γραμμή ξεχωριστά. Είμαστε ένα σύνολο παιδιών που έχει μεγάλη θέληση και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική τακτική. Στην άμυνά μας πρέπει να στηριχθούμε για να πάρουμε κάτι θετικό και στο ΟΑΚΑ».

Τέλος, ο Παπαδόπουλος δεν κρύφτηκε και είπε τα πράγματα όπως ο ίδιος τα αισθάνεται, χαρακτηρίζοντας «εμπειρία ζωής» το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση. «Δεν έχω ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω αν θα μου τύχει να αγωνιστώ και πάλι. Σκοπεύω να το ζήσω πολύ έντονα το ματς, σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τη βαριά φανέλα της αλλά θα τα δώσω όλα. Θα βγάλω φωτογραφίες που θα τις δείχνω στα παιδιά μου,  πρόκειται για εμπειρία ζωής!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X