Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

To τρέιλερ του ΑΕΚ-Ρόμα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-laos-oakaΚάποτε όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Ρώμη. Όταν όμως το καμάρι της Ρώμης έρχεται στην Αθήνα και όταν υπάρχει και ΑΕΚ στη συνθήκη, τότε όλοι οι δρόμοι μόνο στο… ΟΑΚΑ μπορούν να οδηγούν. Το αποψινό (20.30) φιλικό απέναντι στη Ρόμα του σπουδαίου Φραντσέσκο Τότι, είναι για περισσότερους από έναν λόγους ένα σπουδαίο γεγονός. Γι αυτό και όλη η ΑΕΚ είναι στο πόδι για το ματς αυτό. Από τον Τραϊανό Δέλλα που θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το αγωνιστικό του δημιούργημα σε μια αναμέτρηση μ’ έναν μεγαθήριο. Μέχρι και τους παίκτες που βλέπουν το παιχνίδι σαν πρόκληση και σαν στοίχημα και που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το φιλικό, δεν κουβεντιάζουν τίποτα άλλο στα αποδυτήρια. Μέχρι ακόμα και τον κόσμο που μέσα στον Αύγουστο σχημάτισε ουρές για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο και να μην χάσει την ευκαιρία να δώσει το παρών σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται ξανά έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Όπως πάντα έκανε. Όπως αρμόζει στο μέγεθος της. Το πρώτο πολύ βροντερό «ερχόμαστε», η ΑΕΚ το φωνάζει απόψε το βράδυ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X