Χαμός για τα εισιτήρια του ματς με τη Ρόμα από τους Ενωσίτες, στις 8.000 τα διαρκείας

Από κάθε γωνιά της Ελλάδας έφτασαν Ενωσίτες στον Βόλο για να δουν την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-κοσμοςΕίναι ξεκάθαρο, πως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι σταθερά στο πλευρό της ομάδας και της προσδίδει τεράστια δυναμική. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Από το πρωί της Τετάρτης που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τη Ρόμα, υπήρξε χαμός από τους Ενωσίτες που έσπευσαν να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι. Δίκαια, η εκτίμηση των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι πως το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχουν περισσότεροι από 15.000 φίλοι της ΑΕΚ.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν. Όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν έφτασαν ήδη τις 8.000. Και με δεδομένο πως η διάθεση θα συνεχιστεί σε μία περίοδο που η ΑΕΚ δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, τότε αυτό σημαίνει εύλογα πως είναι σχεδόν δεδομένο πως θα φτάσει σίγουρα το περυσινό νούμερο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X