Σταματιάδης στο enwsi.gr: «Για το καλό μου»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatiadisΘέση σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τμήμα χάντμπολ πήρε μέσω του enwsi.gr ο έφορος του τμήματος Κώστας Σταματιάδης. Ο Σταματιάδης μάλιστα αφιερώνει και ένα τραγούδι σε όλους όσους περίμεναν ή ήθελαν την διάλυση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Πριν περίπου ένα μήνα το τμήμα που υποτίθεται ήταν πιο εύκολο να διαλυθεί, ήταν το χάντμπολ. Αυτή την στιγμή τα πράγματα εμφανίζονται λίγο διαφορετικά. Αυτοί που πόνταραν στην διάλυση του τμήματος δεν γνωρίζουν το DNA του. Επειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να συνδυαστεί με συρρίκνωση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής και πιθανή αναστολή ή διάλυση των τμημάτων της, υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που έχουμε άλλη άποψη. Και η δική μας άποψη δεν έχει να κάνει ούτε με διατήρηση θέσεων, ούτε με προσωπικό συμφέρον. Και επειδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό μας, έχω να αφιερώσω ένα τραγούδι για την περίσταση. Το έχει γράψει ο Γιάννης Μηλιώκας αλλά είναι πάντα επίκαιρο. Ο τίτλος είναι «για το καλό μου».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X