Αρβανίτης στο enwsi.gr: «AEK, η πιο πετυχημένη ομάδα της δεκαετίας» (VIDEO)

Σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ με τον Κύπριο διεθνή πίβοτ, Βασίλη Δημοσθένους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis αρβανιτηςΕίναι δεδομένο ότι η φετινή ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο γήπεδο θα εμφανιστεί ένα σύνολο που θα απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά τα οποία θα έχουν την αμέριστη βοήθεια των πιο παλιών που παρέμειναν στον σύλλογο.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο enwsi.gr για τους στόχους της σεζόν, την παρουσία του κόσμου και την δουλειά που θα γίνει για να είναι η ομάδα έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις. Δεν δίστασε πάντως να βάλει και φέτος τον πήχη ψηλά.

Αναλυτικά:

«Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ μας, θα κάνουμε ακόμα κάποιες κινήσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Είναι σαφές ότι έφυγαν πάρα πολλοί αθλητές και παλιοί και παιδιά τα οποία έχω δουλέψει μαζί τους. Αλλά  και παιδιά που είχαν μεγάλα συμβόλαια και προοπτικές. Είναι μια νέα αρχή, ξεκινάμε από την αρχή. Υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία έχουν έρθει  με διάθεση και θα επενδύσουμε πάνω τους, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα παιδιά  προκειμένου να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές και ταυτόχρονα έχουμε μια σειρά καλών παικτών.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;

«Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κόσμος στο να παραμείνω στην ΑΕΚ φέτος. Την περίοδο που τα πράγματα έδειχνα να έχουν πάρει μια άσχημη τροπή για το τμήμα, ο κόσμος και η διοίκηση η οποία ενεργοποιήθηκε έντονα και ο Κώστας Σταματιάδης με τους συνεργάτες μου, ήταν αυτοί που με κράτησαν στην ομάδα. Ήδη έχουν δείξει την στήριξη τους και οικονομικά και φέτος χρειαζόμαστε πάρα πολύ την δύναμη που μας δίνουν ακόμα και μέσα στο γήπεδο. Και την περίοδο που δεν θα είναι κοντά μας, είναι επτά αγωνιστικές αυτές, το μισό πρωτάθλημα αλλά εκεί που τους χρειαζόμαστε θα είναι μαζί μας και πιστεύω ότι και πάλι θα τελειώσουμε ψηλά».

Το ψηλά πως μεταφράζεται;

«Δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους η ΑΕΚ εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Άλλες φορές είναι πιο δύσκολο και φαίνεται πιο μακρινό, άλλες φορές φαίνεται εύκολο αλλά δεν το πετυχαίνεις. Έτσι και φέτος για μας ο στόχος θα είναι να πρωταγωνιστήσουμε, δηλαδή να πάμε όσο το δυνατόν πιο πάνω. Είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, έχουμε πάρει πέντε τίτλους σε εννέα χρόνια και πιστεύω θα συνεχίσουμε να είμαστε».

[youtube id=”Y3sTtDCeIiQ” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X