«Παράθυρο» για μεταγραφές, αποφάσεις με την παρουσία «τίγρη» στο Πήλιο

«Παράθυρο» για μεταγραφές, αποφάσεις με την παρουσία «τίγρη» στο Πήλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-bajevic-milovanovic-μελισσανιδης-μπαγεβιτς-μιλοβανοβιτςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, παρά την επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ που προκάλεσε ενθουσιασμό, ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκλεισε τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Αντίθετα, η τοποθέτηση του άφησε ανοιχτό παράθυρο για την προοπτική κάποιων μεταγραφικών προσθηκών. Και αυτά φαίνεται πως θα συζητηθούν εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Χάνια του Πηλίου. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει τα θέματα με τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα και να καταλήξουν στις σκέψεις τους.

Για την ΑΕΚ αποτελεί ακόμα ζήτημα η προοπτική ενίσχυσης στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του σέντερ φορ. Ο Κατσουράνης μένει ελεύθερος, δεν κρύβει πως επιθυμεί την επιστροφή του και στην Ενωση ζυγίζουν τα δεδομένα. Θέμα αμφισβήτησης της ποιότητας του δεν υπάρχει, αλλά είναι ζήτημα κατά κύριο λόγο που θα αφορά τη γενική φιλοσοφία της ομάδας. Οσο για την επίθεση, ο Μιλοβάνοβιτς θα μεταφέρει τις λύσεις που έχει στην ατζέντα του, με παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ. Θέμα Παπαδόπουλου πάντως δεν υφίσταται, καθώς υπήρξε αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ σε κάποιους που επιχείρησαν διαμεσολάβηση για να ανοίξει ξανά το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X