Σούταραν και…έσπασαν τα δοκάρια, βάλτε γκολ έλεγε ο Δέλλας (VIDEO)

Κόβει…ράβει και σκοράρει ο Ανάκογλου, δείχνοντας πως είναι στα καλύτερα του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou-ανακογλουΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Είναι αλήθεια πως μία από τις βασικές προτεραιότητες που υπάρχει στην ομάδα είναι η κατανόηση των απαιτήσεων και των δεδομένων της ΑΕΚ από τους νέους παίκτες. Μόνο που στη σημερινή προπόνηση κάπου το…παράκαναν. Θαρρείς και κάποιος τους έβαλε τον ύμνο και αποφάσισαν να κάνουν πράξη το: «σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια». Ετσι, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν τη μπάλα στα δοκάρια σε ματς συνολικής διάρκειας 15’.

Από μία φορά οι Μάνταλος, Ανάκογλου και Αραβίδης είδαν τις προσπάθειες τους να σταματούν στα δοκάρια. Και αν συνυπολογιστεί πως σε αυτό το διάστημα μπήκαν μόνο δύο γκολ, φαντάζει εύλογο πως ο Δέλλας δεν ήταν ευχαριστημένος από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και ζητούσε από τους παίκτες του να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα. Σήμερα πάντως, δεν φάνηκε να είναι η μέρα τους.

[youtube id=”rnXTFgt0ZwQ” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X