Επισημοποιήθηκε το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Αυγούστου

Επισημοποιήθηκε το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Αυγούστου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της θα γίνει με κάθε επισημότητα. Από το πρωί υπήρχε πληροφορία πως η Ενωση συζητούσε με τη Ρόμα για τη διεξαγωγή αναμέτρησης στην Αθήνα και αυτό επισημοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα. «Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί απέναντι σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Ιταλίας και μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης την AS Roma. Ο διεθνής φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο ΟΑΚΑ. Η ήδη προγραμματισμένη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, κατόπιν συμφωνίας των δύο Συλλόγων, μετατέθηκε και θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ΑΕΛ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Το ματς θα είναι και πρόβα για τη μεγάλη ιταλική ομάδα, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Καμπιονάτο. Η Ρόμα κατεβαίνει με μεγάλες βλέψεις, καθώς έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία – πέρυσι τερμάτισε 2η και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ – έχει αποκτήσει τον Ιτούρμπε από τη Βερόνα έναντι 22 εκατ. ευρώ, τον Ασλεϊ Κόουλ από την Τσέλσι, αλλά και τους Αστόρι (από Κάλιαρι), Ουτσάν (από Φενέρ Μπαχτσέ), Εμμανιούελσον (από Μίλαν), Κεϊτά (από Βαλένθια) και άλλους. Και θα έρθει με όλα τα μεγάλα αστέρια της, προεξάρχοντος του εμβληματικού Φραντσέσκο Τότι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X