Στη Φολέγανδρο o Μελισσανίδης

Στη Φολέγανδρο o Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-VERAΣτις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Φολέγανδρο συνεχίζει τις διακοπές του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά το πέρασμά του από την Νάξο και τη Σύρο.

Η άφιξη του προέδρου της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού εμφανίστηκε στο νησί με την θαλαμηγό του “VERA” . Ο σπουδαίος επιχειρηματίας νοίκιασε ένα αμάξι από το ταξιδιωτικό πρακτορείο RAC SA και ο υπάλληλος ( ήταν σίγουρα φίλος της ΑΕΚ ) ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ένα άρθρο με τίτλο : “Η προεδράρα στη Φολέγανδρο…” .

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο : “Στην κεντρική πλατεία της Φολεγάνδρου, γευμάτισε χτες βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης στο Εστιατόριo “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” δίπλα στην “ΑΣΤΑΡΤΗ”.

Ο πρόεδρος με λίγους καλούς φίλους και την σύζυγο του δοκίμασε εκλεκτούς μεζέδες . Εκεί έγινε αντικείμενο λατρείας από οπαδούς της ΑΕΚ και τον χαιρέτησαν πολλοί Έλληνες τουρίστες και Φολεγανδρίτες.

Το σκάφος του “VERA” άραξε στο Καραβοστάσι. Ένα σκάφος από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα που έχουν καταπλεύση  στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Ο πρόεδρος και η παρέα του, για τις μετακινήσεις τους προτίμησε την RAC-SA, η οποία παραχώρησε ένα HONDA CIVIC, αυτόματο, υβριδικό ολοκαίνουργιο, στο πρόεδρο της ΑΕΚ.

Με τις πρώτες ακτίνες ήλιου το “VERA” απέπλευσε από το Καραβοστάσι…”

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X