Ασυγκράτητος ο Μπρέσεβιτς στην επιστροφή του, κατευθείαν πήρε θέση στην κορυφή

Ο Ιβάν είναι εδώ και από την πρώτη μέρα στο Πήλιο άρχισε να φωνάζει "παρών"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic1-μπρεσεβιτςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ηταν φανερό από χθες, την πρώτη προπόνηση του Ιβάν Μπρέσεβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ στο Πήλιο, πως ο Κροάτης είναι έτοιμος για την ολική επαναφορά. Ο Μπρέσεβιτς συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στη σημερινή προπόνηση ήταν πρώτος σε όλες τις ασκήσεις. Ο Δέλλας τον χρησιμοποίησε εξ αρχής στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μάνταλο από πίσω να μοιράζει ασίστ και να αξιοποιεί τις κινήσεις του Κροάτη.

Βέβαια, το «πρόβλημα» που έχουν τώρα στην ΑΕΚ με τον Μπρέσεβιτς είναι πως θα καταφέρουν να τον…συγκρατήσουν. Βλέπετε, είναι τέτοια η κάψα του Κροάτη φορ να μπει σε φουλ ρυθμό, που απαιτούνται οι συνεχείς παραινέσεις των μελών του τεχνικού επιτελείου, ώστε να μην υπερβάλει εαυτόν και να κινείται σε προσεκτικούς ρυθμούς. Αλλωστε, το μόνο που δεν θέλουν στην ΑΕΚ είναι να υπάρξει κάποιο απρόοπτο, που θα τον φέρει ξανά πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X