Μπακάκης, Σαρρής, Γεωργέας και ο Διονύσης, έκλεψαν την παράσταση (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μπακάκης, Σαρρής, Γεωργέας και ο Διονύσης, έκλεψαν την παράσταση (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarris, mpakakis, georgeas, dionisisΜια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους ανηφόρισαν το πρωί στο Ολυμπιακό Στάδιο για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας. Βλέπετε η ΑΕΚ είχε φροντίσει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο τρεις παίκτες της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Νίκος Γεωργέας και ο Γιώργος Σαρρής. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης υπέγραψαν αυτόγραφα στους φιλάθλους της ΑΕΚ, έβγαλαν φωτογραφίες και μίλησαν με τον κόσμο.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο μικρός Διονύσης. Πρόκειται για φίλαθλο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με τους γονείς του και κρατούσε με μεγάλη χαρά το διαρκείας στα χέρια του δείχνοντας το στον κόσμο. Μάλιστα σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να το αφήσει και όταν η μητέρα του προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια, ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει. Ο Διονύσης φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ΑΕΚ, παίρνοντας έτσι μεγάλη χαρά.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επισκέφτηκαν και το περίπτερο χορηγού εταιρείας ένδυσης της ΑΕΚ, όπως επίσης και της ψηφιακής πλατφόρμας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ένωσης την φετινή σεζόν.

[youtube id=”ooiLS0QMUsY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”atUxmdIlbKo” width=”600″ height=”350″]

sarris, mpakakis sarris,mpakakis.georgeas sarrismpakakisgeorgeas

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X