Στα χέρια της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως έρχεται Ελλάδα

Στα χέρια της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως έρχεται Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosa2-μπαρμποσαΠρο των πυλών της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ελντερ Μπαρμπόσα. Ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, είναι ήδη στον δρόμο για την Αθήνα. Αν και βέβαια μια μεταγραφή δεν κλείνει, ωσότου πέσουν οι υπογραφές και ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε χθες σειρά επαφών με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου. Τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν πως ο Μπαρμπόσα έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπράγκα και είχε πάρει την απόφαση να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έπειτα από τον μονοετή δανεισμό του στην ισπανική Αλμερία. Υπήρχαν πάντως κάποια θέματα να διευκρινιστούν ακόμα με τη Μπράγκα και αυτά ρύθμιζε ο «Μίλο».

Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι σήμερα να έχει τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) το θέμα του Μπαρμπόσα. Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι τριετούς διάρκειας, με τον Πορτογάλο να εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός για το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ. Ωστόσο, πρέπει να επαναλάβουμε πως στην ΑΕΚ έχουν ακόμα μία ελκυστική επιλογή ως εναλλακτική λύση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X