Αμεσα τελειώνει για την ΑΕΚ το θέμα Μπαρμπόσα, ελεύθερος ο Πορτογάλος

Αμεσα τελειώνει για την ΑΕΚ το θέμα Μπαρμπόσα, ελεύθερος ο Πορτογάλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosa1-μπαρμποσαΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του αριστερού εξτρέμ για την ΑΕΚ. Επειτα από νέα σύσκεψη του Μιλοβάνοβιτς με τον Δέλλα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάγεβιτς που λείπει στο εξωτερικό, φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να κάνουν την κίνηση τους για τον Ελντερ Μπαρμπόσα. Αλλωστε, τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση του 27χρονου Πορτογάλου είναι πως έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπράγκα και άρα δεν υφίσταται καμία αξίωση.

Όπως έχετε ενημερωθεί, ο Μιλοβάνοβιτς έχει ακόμα μια επιλογή πρώτης γραμμής στην ατζέντα του. Ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες συσκέψεις που υπήρξαν αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Μπαρμπόσα. Στην ΑΕΚ μπαίνουν στην υπόθεση, καθώς ο Πορτογάλος έχει προταθεί ήδη σε άλλες ελληνικές ομάδες (στην πατρίδα του βάζουν στο κόλπο Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό) και δεν θέλουν να χαθεί.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι η υπόθεση Μπαρμπόσα να μη μετατραπεί σε σίριαλ, ανάλογο με αυτό του Μασούντ. Και γι’ αυτό υπάρχουν προχωρημένες επαφές, ώστε η υπόθεση να τελειώσει απόψε ή το αργότερο αύριο. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν στην άλλη λύση που έχουν στα χέρια τους και θα επιχειρήσουν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X