Αρβανίτης στο enwsi.gr: "Δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί"

Αρβανίτης στο enwsi.gr: "Δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕΓια τον προγραμματισμό της ΑΕΚ που συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, μίλησε στο enwsi.gr ο Γιάννης Αρβανίτης. Ο προπονητής της Ένωσης εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τις δυσκολίες που υπάρχουν όμως ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει αξιοπρεπή παρουσία στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

“Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την δημιουργία της ομάδας καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα από πέρυσι. Αυτή τη στιγμή όμως προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα και έχουμε κλείσει ένα βασικό κορμό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει, ενώ κάνουμε προσπάθειες για να τον ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Στη συνέχεια μίλησε για τον σχεδιασμό της ομάδας, εξηγώντας: “Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι κάποια από τα νέα παιδιά που φέτος θα είχαν την ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα, δυστυχώς προτίμησαν να φύγουν. Παρόλο που είχαν την δικαιολογία ότι πέρυσι ήταν απλήρωτοι, τώρα που έφτασε η στιγμή να παίξουν και να βοηθήσουν έφυγαν γρήγορα. Δουλέψαμε πολύ με αυτά τα παιδιά, τους ανεβάσαμε επίπεδο, κάποιοι έφτασαν να παίξουν και στην Εθνική αλλά τελικά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δημιουργείς παίκτες που με την πρώτη δυσκολία φεύγουν. Πάντως και φέτος ακολουθούμε την ίδια λογική, πήρα πάλι νέα παιδιά που θα μας βοηθήσουν αρκετά” και συμπλήρωσε: “Σύντομα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα του ρόστερ αφού λείπουν 1-2 σημεία για να συμπληρωθεί. Έχουμε κλείσει ένα βασικό κορμό παικτών, έχουμε αρκετά νέα παιδιά αλλά η θέση του πίβοτ είναι κενή και αυτό είναι κάτι που μας ενοχλεί όμως θα βρούμε την λύση άμεσα”.

Ο Γιάννης Αρβανίτης τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι παρά τις δυσκολίες η ΑΕΚ θα καταφέρει να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή εικόνα στο πρωτάθλημα. “Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια και θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τους παράγοντες που έχουμε δίπλα μας αλλά και από την Ερασιτεχνική και συγκεκριμένα από τους Αλέξη Αλεξίου και Κώστα Σταματιάδη και από μια σειρά ανθρώπων που ήταν και παλαιότερα κοντά μας. Τελικά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές ρόστερ που θα είναι ανταγωνιστικό αλλά και ότι θα έχουμε μια πολύ σοβαρή εικόνα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορώ να πω ότι θα έχουμε στόχο το πρωτάθλημα αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε αξιοπρεπείς”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X