Επιστρέφει στην Ισπανία ο Μασούντ, με την απάντηση στις… αποσκευές του

Ο Μασούντ παίκτης της ΑΕΚ μια ώρα αρχύτερα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masoud Μασούντ ΑΕΚΟ Σοτζέι Μασούντ συνεχίζει να μονοπωλεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, όντας μια από τις κορυφαίες περιπτώσεις που έχουν στην λίστα τους οι άνθρωποι της Ένωσης. Το ζήτημα του Ιρανού παρουσιάζει καθυστέρηση, αλλά αυτό οφείλεται στην απόφαση του διεθνή μέσου.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει πιο ψηλά από κάθε άλλον στην λίστα του τον πρώην παίκτη της Λας Πάλμας και  περιμένει τις επόμενες ημέρες την απάντηση του, στην πρόταση συνεργασίας που έχει καταθέσει.

Από το enwsi.gr έχετε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο Μασούντ βρίσκεται στην Αμερική και αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη επιστρέφει στην Ισπανία με την απάντηση στις… βαλίτσες του. Πλέον στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα περιμένοντας τις αποφάσεις του Μασούντ για να προχωρήσουν την περίπτωση του.

Παράλληλα φαίνεται να τσεκάρουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που αυτή του Ιρανού δεν έχει αίσιο τέλος. Είναι σαφές ότι ο Μασούντ αποτελεί τον διακαή πόθο των κιτρινόμαυρων, όμως δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ τον ποδοσφαιριστή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X