Πήρε Ψάνη η ΑΕΚ

Πήρε Ψάνη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

psanis ψανηςΆλλη μια μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή έκανε η ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, η “Ένωση” απέκτησε τον Δημήτρη Ψάνη από τον Παλλεσβιακό, αποδεικνύοντας έτσι πως οι άνθρωποι της δίνουν μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Ψάνης, που θα ενσωματωθεί στην Κ20 του Δικεφάλου, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportslesvos.gr και δήλωσε περήφανος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους τον βοήθησαν.

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

-Πώς προέκυψε το μεγάλο αυτό βήμα, με τη μεταπήδησή σου στην ΑΕΚ;

«Η συνεχής προσπάθεια που έκανα τα τελευταία δύο χρόνια έφερε και αυτό το μεγάλο βήμα. Δούλεψα πολύ εδώ στο νησί και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό κατά τη διάρκεια των συμμετοχών μου στη Μικτή της ΕΠΣ Λέσβου και εν συνεχεία στην αντίστοιχη της περιφέρειας, αλλά και τη Μικτή Ζώνης».

-Πιστεύεις δηλαδή ότι σε βοήθησε η συμμετοχή σου σε αυτά τα Πανελλήνια πρωταθλήματα; «Ασφαλώς, με βοήθησε πολύ. Πήρα κάποιες πολύτιμες εμπειρίες μέσω αυτών των διοργανώσεων και φυσικά πολλές καινούριες γνώσεις από τους προπονητές μου».

-Έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον θα αγωνίζεσαι φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας;

«Ναι, βέβαια! Το έχω συνειδητοποιήσει. Το περίμενα από μικρός και είμαι περήφανος που το καταφέρνω…»

-Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους που βοήθησαν ως προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής;

«Κατ’ αρχήν την ομάδα μου, τον Παλλεσβιακό, που με βοήθησε να φθάσω ως εδώ, αλλά και τον προπονητή της Μικτής Λέσβου Στέλιο Μουντανάρη, από τον οποίο πήρα πολύ καλές συμβουλές και γνώσεις, οι οποίες με βοήθησαν και πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν και στο μέλλον».

Πηγή φωτό: sportlesvos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X