Δέος από τον μικρό

Πρώτη προπόνηση για εννέα νέους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

svarnasΕίναι αλήθεια ότι για τον Στράτο Σβάρνα η σημερινή ήταν η πιο μεγάλη στιγμή στην ποδοσφαιρική  του καριέρα . Άλλωστε ο 16χρονος αμυντικός ουδέποτε στο παρελθόν είχε τύχει να φορέσει την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Το πρωί στα Σπάτα ο πρώην στόπερ της Τριγλίας ένιωσε δέος βλέποντας στο προπονητήριο τόσο τον Τραϊανό Δέλλα, όσο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δύο μεγάλες μορφές της ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο μικρός που έκανε το μεγάλο βήμα στη καριέρα του, ευελπιστεί μέσα από τις προπονήσεις να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι έχει δίπλα του πιο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς, που μπορούν να τον βοηθήσουν να βελτιωθεί, ενώ το γεγονός ότι ο Δέλλας μεγαλούργησε σε θέση στόπερ, είναι από μόνο του ένα έξτρα κίνητρο για την δική του αγωνιστική του συμπεριφορά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X