Η 21χρονη Ξένια Κακουράτου του Πανναξιακού, «ντύνεται» στα κιτρινόμαυρα

Η 21χρονη Ξένια Κακουράτου του Πανναξιακού,  «ντύνεται» στα κιτρινόμαυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kakouratouΑκόμα μια σημαντική προσθήκη είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν σε λίγες ώρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Πρόκειται για την Ξένια Κακουράτου, το λίμπερο που Πανναξιακού που συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ και αναμένεται να είναι μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Σε μια προσπάθεια να δώσει  τον καλύτερο της εαυτό για να μπορέσει μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες να βοηθήσουν το τμήμα να πρωταγωνιστήσει.

Με την Κακουράτου υπήρχε επικοινωνία όλες τις προηγούμενες ημέρες. Ήταν μια επιλογή του Μανώλη Ρουμελιώτη, την οποία συζήτησε με τον Χρήστο Δούκα και αποφασίστηκε να γίνει η πρόταση συνεργασίας.

Η Κακουράτου είναι γεννημένη τον Ιούνιο του 1993.  Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ερμή Κορυδαλλού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Πανναξιακό. Μάλιστα μετά από επιτυχημένη σεζόν κατάφερε να φτάσει με την ομάδα της στο final 4 του κυπέλλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X