Παρασκάκη: «Κίνητρο η αγάπη του κόσμου, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Παρασκάκη: «Κίνητρο η αγάπη του κόσμου, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paraskakiΗ Γιούλη Παρασκάκη που όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr συμφώνησε με την ΑΕΚ και θα είναι η πασαδόρος για τη νέα σεζόν, μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει φανέλα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Είδα την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και κυρίως ο Χρήστος Δούκας και αποφάσισα να είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα ανήκω σε αυτή την οικογένεια».

Είναι αλήθεια ότι για μια αθλήτρια που ταυτόχρονα είναι και μητέρα δύο παιδιών, το να φύγει μακριά από την οικογένεια της είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η Παρασκάκη εξήγησε τις δυσκολίες αυτής της κίνησης και σχολίασε ότι μόνο μέσα από δουλειά θα καταφέρει η ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους της.

«Είναι δύσκολο για μένα αυτό που θα επιχειρήσω φέτος λόγω απόστασης, καθώς θα είμαι μακριά από την οικογένεια μου, ωστόσο είναι κίνητρο η αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ. Έχω πίστη πως με δουλειά από όλους θα καταφέρουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X