Πρώτα οι ανανεώσεις και μετά η ανακοίνωση για τα διαρκείας

«Το 80% των εσόδων για το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

times diarkeias1Ο λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχει αγοράσει ο κόσμος είναι επειδή περιμένουν πρώτα να λήξει η περίοδος ανανεώσεων απ’ τους περσινούς κατόχους. Αυτό που επιθυμούν οι υπέυθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να έχουν μια πιο σαφή εικόνα απ’ τη στιγμή που θα έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία που δόθηκε στους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι πέρυσι στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος λήγει την επόμενη Δευτέρα 21 Ιουλίου και όλα δείχνουν ότι την αμέσως επόμενη μέρα θα υπάρξει η πρώτη ανακοίνωση. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των περσινών κατόχων επιλέγει να στηρίξει ξανά και δυναμικά την προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο δικέφαλος στην κατηγορία που ανήκει.

Θυμίζουμε ότι από τις 22 Ιουλίου και για χρονικό διάστημα ενός μήνα θα μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδας να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε όποια θύρα επιθυμούν, ανεξάρτητα με το αν είχαν πάρει διαρκείας και την προηγούμενη σεζόν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X