«Σημαιοφόρος» του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ η Δήμητρα Γιακουμή

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιακουμή GiakoumiΗ πιο έμπειρη αθλήτρια του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ παραμένει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες για την κρίσιμη συνάντηση που υπήρχε με την Δήμητρα Γιακουμή, η οποία συμφώνησε με τον Χρήστο Δούκα να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Μια ομολογουμένως σημαντική επιτυχία της διοίκησης που κράτησε μια αθλήτρια που πέρυσι έδειξε τα χαρακτηριστικά της σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Η Γιακουμή είχε επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η ανανέωση του συμβολαίου της αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Η παρουσία της Γιακουμή θεωρήθηκε και από τον προπονητή επιτακτική, αφού θα μπορέσει να βοηθήσει και τις υπόλοιπες αθλήτριες μέσα στο γήπεδο με την εμπειρία της.

Σειρά παίρνει πλέον η Σία Τοτσίδου. Οι κιτρινόμαυροι έχουν θέσει προτεραιότητα να συμφωνήσουν και με την άλλη έμπειρη αθλήτρια της Ένωσης και θα κάνουν το παν για να την πείσουν για την παραμονή της στην ομάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X