Παίρνει νέο ΑΦΜ η ΠΑΕ, ολοκληρώνεται η στελέχωση και ανακοινώνεται το προφίλ της

Παίρνει νέο ΑΦΜ η ΠΑΕ, ολοκληρώνεται η στελέχωση και ανακοινώνεται το προφίλ της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aslanidis-dimitriadis-melissanidis-ασλανιδης-δημητριαδης-μελισσανιδηςΠριν από λίγες ημέρες έκλεισε και τυπικά ο κύκλος για την «παλιά» ΠΑΕ και αύριο αναμένεται να αρχίσει επίσημα η εποχή της «νέας». Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας εταιρείας και θα παραλάβει τον νέο αριθμό φορολογικού μητρώου. Κάποια εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί ξεπεράστηκαν και η ΠΑΕ αρχίζει τη νέα εποχή.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα επόμενα βήματα. Είναι σημαντικό να στελεχωθεί η εταιρεία και να υπάρξει η δομή της. Είναι γνωστό πως λόγω της εμπλοκής με τον ΟΠΑΠ, δεν μπορεί να υπάρξει άμεση συμμετοχή μέλους της οικογένειας Μελισσανίδη. Ακλόνητο φαβορί για την προεδρία της ΠΑΕ εμφανίζεται ο Ευάγγελος Ασλανίδης. Παράγοντας με κύρος, εμπειρία, διασυνδέσεις και άριστη σχέση με τον «τίγρη», φαντάζει ιδανική επιλογή για να γίνει το νούμερο 1.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που θα λειτουργεί η εταιρεία. Όπως έχετε ενημερωθεί, ο Μελισσανίδης θα επιχειρήσει εφαρμογή του γερμανικού μοντέλου συμμετοχής του κόσμου. Θα δημιουργηθεί φορέας, με επικεφαλείς επώνυμους Ενωσίτες από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής, που θα μπουν μπροστά στην εταιρεία και αναμένεται να υπάρξει έντονη συμμετοχή από τον κόσμο που θα έχει την ευκαιρία να είναι συμμέτοχος στην ιστορία της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X