Αδειάζει η κλεψύδρα στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, ύστατες προσπάθειες να μην διαλυθεί

Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-χαντμπολΕδώ και λίγες ώρες και όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, το τμήμα χάντμπολ εκμπέμπει «SOS». Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι άνθρωποι που τρέχουν για την επόμενη μέρα της ομάδας και πλέον η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει. Τις  τελευταίες ώρες έχει σημάνει «συναγερμός» αφού γίνονται οι τελευταίες προσπάθειες για να βρεθούν χρηματοδότες στο τμήμα, προκειμένου να σταθεί όρθιο και την επόμενη σεζόν.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα ότι τα χρήματα που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, φτάνουν μόνο για τα λειτουργικά έξοδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, υπάρχουν τις επόμενες ώρες κάποια ραντεβού με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν το τμήμα. Αν και εφόσον δεν μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται για να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν, τότε φαίνεται πως θα μπει λουκέτο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα γίνουν ξεκάθαρα τα πάντα. Και θα μάθουμε αν υπάρχει ελπίδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X