Το χάντμπολ της ΑΕΚ εκπέμπει "SOS"

Το χάντμπολ της ΑΕΚ εκπέμπει "SOS"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓ ÁÑÃÏÕÓΑποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να σωθεί το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι οι Χριστόφορος Μπακαούκας, Φάνης Τσαούσης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Καφφάτος που αν και υπήρξε αρνητική τροπή στο αρχικό τους εγχείρημα για την εξεύρεση λύσεων και χρηματοδοτών, δεν το βάζουν κάτω. Οι τέσσερις έμπειροι αθλητές συνεχίζουν την προσπάθεια τους, με τον χρόνο ωστόσο να πιέζει ασφυκτικά καθώς μόλις μία εβδομάδα έχει απομείνει πριν το “κιτρινόμαυρο” τμήμα χάντμπολ… τιναχθεί στον αέρα.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, εκπέμποντας… SOS. Οι ημέρες που έχουν απομείνει για να βρεθούν οι λύσεις και να μπορέσει στηθεί ένα σύνολο που θα έχει την δυνατότητα να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα, είναι λιγοστές, γεγονός που εντείνει την αγωνία όλων στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”. Οι τέσσερις αθλητές που βρίσκονται και σε επικοινωνία με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής για το μέλλον του τμήματος χάντμπολ, γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη όμως θα συνεχίσουν να το “παλεύουν”, επιδιώκοντας οι εξελίξεις να είναι ευνοϊκές έστω και στο… παρά πέντε για την ΑΕΚ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X