Έρχεται (ελεύθερος) ο Τζιμπούρ

Η…μπάλα στον Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΠιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται στο φινάλε της, η υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός και ο δικηγόρος του είχε χθες πολύωρες επαφές με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, ώστε να οριστικοποιηθούν οι όροι στη λύση της συνεργασίας τους. Τέτοιες διαδικασίες είναι εξαιρετικά σύνθετες, αλλά οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν φτάσει πολύ κοντά. Και στη νέα συνάντηση που θα έχουν σήμερα το πρωί, υπάρχει προσδοκία πως θα πέσουν υπογραφές στο «διαζύγιο».

Ετσι και αλλιώς, ο Τζιμπούρ έχει βγάλει εισιτήρια επιστροφής για την Αθήνα για απόψε. Βέβαια, το σημαντικό είναι ο Αλγερινός να έχει στις αποσκευές του και την ελευθέρας του. Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο Τζιμπούρ αδημονεί για την έναρξη διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ. Αλλωστε, είναι σαφές πως και εκείνος ζητά να τελειώσει άμεσα το θέμα και να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις. Εχουν στείλει μήνυμα στον Τζιμπούρ πως ενδιαφέρονται, αλλά υπό τον απαράβατο όρο πως θα είναι ελεύθερος και με τη βούλα από κάθε δέσμευση με άλλη ομάδα. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, ώστε να ξέρουν αν μπορούν να έχουν τον Τζιμπούρ στην ομάδα ή θα πρέπει να στραφούν σε εναλλακτικές επιλογές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X