Διορία ως τη Δευτέρα έδωσε ο Μασούντ στους Ισπανούς πριν προχωρήσει με ΑΕΚ

"Ο Μασούντ θέλει να παίξει στην Ισπανία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masount masunt μασούντΣύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του enwsi.gr απ’ την πλευρά του Ιρανού μεσοεπιθετικού, αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τις ισπανικές ομάδες, θα προχωρήσει πιο εντατικά τις συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Για το θέμα του Σοζέϊ Μασούντ έχετε πληροφορηθεί εδώ και μέρες από το enwsi.gr πως ακριβώς έχει η κατάσταση, μέσω των αποκλειστικών δηλώσεων τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και του εκπροσώπου του. Οι συζητήσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και άλλη μία από τη Β’ Ισπανίας συνεχίζονται, αλλά πλέον υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο οριοθετεί το πότε ενδέχεται να μπει πιο δυνατά στο …παιχνίδι της απόκτησης του διεθνή “άσου” και η ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, σε επικοινωνία που είχε η πλευρά του Μασούντ με τους δύο ισπανικούς συλλόγους, έστειλε το μήνυμα ότι θα περιμένει ως την προσεχή Δευτέρα για τις επίσημες προτάσεις τους. Σε περίπτωση που αυτό δε γίνει, τότε ο παίκτης θα συζητήσει πλέον σε άλλη βάση με την Ένωση.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι ο Ιρανός επικοινωνεί απευθείας με τον Μιλοβάνοβιτς, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν απ’ την κοινή τους παρουσία στη Λας Πάλμας και το μόνο που μένει, για να μπουν σε λεπτομέρειες (οικονομικές και μη) είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X