Υπογράφει και έρχεται ο Τζιμπούρ

Παίρνει το «χαρτί» και έρχεται ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΗ τελευταία πράξη στη σχέση του Ράφικ Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αναμένεται να διαδραματιστεί σήμερα. Επειτα από τις χθεσινές ανταλλαγές εγγράφων μεταξύ των νομικών, η υπόθεση του «διαζυγίου» έχει φτάσει σε τελικό στάδιο και απομένουν για την έκδοση του, οι υπογραφές των δύο μερών. Ο Αλγερινός φορ θα βρεθεί στα γραφεία της Νότιγχαμ για να λύσει το συμβόλαιο του και να πάρει στα χέρια την πολυπόθητη ελευθέρας για να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του.

Με την υπογραφή στη λύση της συνεργασίας, ο Τζιμπούρ αυτόματα θα έρθει στην Αθήνα για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ. Θα έχει στα χέρια το χαρτί της απελευθέρωσης του, είναι ξεκάθαρα βασική επιλογή της Ενωσης για την επίθεση, είναι σαφέστατα η ομάδα που θέλει να αγωνιστεί εκείνος. Υπάρχει κοινή διάθεση για συνεργασία, υπάρχει καλή σχέση – που είχε επιβεβαιωθεί και στα ραντεβού με τον Μελισσανίδη παλιότερα – και υπάρχει πίστη πως θα υπάρξει συμφωνία.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Τζιμπούρ, επιθυμούν να μπει μια τελεία σε αυτήν την υπόθεση. Το ιδανικό για αμφότερους θα είναι να υπάρξει χάπι εντ και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος του 30χρονου φορ με τα «κιτρινόμαυρα». Ιδανικά μάλιστα, στην ΑΕΚ θα ήθελαν αυτό το θέμα να κλείσει άμεσα, ώστε ο Τζιμπούρ να μετέχει στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας από την πρώτη μέρα. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τη σημερινή συνάντηση με τη Νότιγχαμ και αυτή που έπεται με την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X