Επιστρέφει στη Νιούελς ο Σκόκο

Επιστρέφει στη Νιούελς ο Σκόκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Scocco σκόκοΚοντά στην επιστροφή του στη Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του, Φαμπιάν Σολντίνι. Ο “υδραυλικός” ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο μισό της σεζόν στη Σάντερλαντ, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στο αγγλικό στυλ παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια. Κατόπιν αυτού πίεσε την διοίκηση των “μαύρων γάτων” να παραχωρηθεί στην αργεντίνικη ομάδα και απο ότι φαίνεται αυτό είναι πιθανό να γίνει πραγματικότητα. Ο προπονητής του στη Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ, του οποίου ήταν και προσωπική επιλογή στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών, εξέφρασε την αντίθεση του στην παραχώρηση αυτή αλλά τόνισε οτι θα σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη.

“Ο Σκόκο είναι ένας ξεχωριστός και μοναδικός παίκτης που μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Σύλλογοι από όλο τον κόσμο τον θέλουν και όλοι γνωρίζουν τι είδους παίκτης είναι. Εγώ θα σεβαστώ την απόφαση του Νάτσο και θα την καταλάβω απόλυτα. Προσωπικά θέλω να τον κρατήσω και του το έχω πει όμως δεν είναι μόνο δική μου απόφαση” δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X