Σφίγγει ο κλοιός για Τζιμπούρ - Εντείνει την πίεση η Νότιγχαμ, για να μην δώσει χρήματα

Από την εξέδρα (ξανά) ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΟι Άγγλοι πιέζουν για να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Τζιμπούρ, αποφεύγοντας όμως να δώσουν χρήματα και όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο θα τον πιέζουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η κατάσταση με τον Αλγερινό επιθετικό έχει αυτή τη στιγμή ως εξής. Ο έμπειρος στράϊκερ επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ, αλλά παίρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που του οφείλονται με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Απ’ την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας ναι μεν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν χωρίς τον Τζιμπούρ, αλλά συγχρόνως προσπαθούν να γλιτώσουν τα χρήματα που ζητάει ο 30χρονος “άσος”. Για το λόγο αυτό, με τον τρόπο τους τον πιέζουν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς να του εξασφαλίζουν ότι δε θα ζητήσουν χρήματα για την “ελευθερία” του. Είναι δηλαδή σαν να του λένε “δεχόμαστε να σε αφήσουμε ελεύθερο, αλλά χωρίς να πληρώσουμε το ποσό που ζητάς για το χρονικό διάστημα της παρουσίας σου στην ομάδα”.

Όπως είναι λογικό, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η πίεση προς τον Ράφικ Τζιμπούρ από τους Άγγλους, αφού γνωρίζουν καλά την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα, για να πάρει και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να γίνει ταξίδι του Αλγερινού στο Νότιγχαμ, ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X