Εντυπωσιάστηκαν οι Σουηδοί και οι Τούρκοι από την ΑΕΚ

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕΚ στο διεθνές τουρνουά της Βούλας (ΦΩΤΟ, VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

akadimies ακαδημίεςΣτο υψηλό επιπέδου διεθνές τουρνουά “Elite Neon Cup” αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Η Ένωση ήταν από τις ομάδες που κατάφεραν να …κλέψουν την παράσταση, αφού αν εξαιρέσει κανείς ένα ημίχρονο, κόντρα στη Ντόρντμουν, στο οποίο χάθηκε η συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και οι Γερμανοί …γύρισαν το σκορ και πήραν τη νίκη, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο δικέφαλος εντυπωσίασε τους ανθρώπους των ξένων ομάδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι τόσο οι υπεύθυνοι της Γκέτεμποργκ, όσο και αυτοί της Αλντινορλού από την Τουρκία, οι οποίοι δαπανούν χιλιάδες ευρώ (οι Τούρκοι ακόμα περισσότερα) επενδύοντας στις ακαδημίες, έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη σωστή δουλειά που γίνεται, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι αν συνεχίσουν σε τέτοιο επίπεδο δεν αργεί η στιγμή που θα αποτελούν “πηγή” για την ανάδειξη ταλέντων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X