Η ώρα της κρίσης για τον Τζιμπούρ

Ενθουσιασμένος στην προοπτική να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour1Εκείνος το διαλαλεί εδώ και καιρό. Πλέον, το παραδέχονται και οι Αγγλοι. Είναι σαφές, πως πλέον φτάσαμε στο σημείο μηδέν για την περίπτωση μεταγραφής του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ. Ωστόσο, πριν υπάρξει η καθοριστική επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που θα καθορίσει τα πάντα, απαιτείται η ολοκλήρωση του «διαζυγίου» του Αλγερινού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται πλέον ο Τζιμπούρ.

Ηδη, από χθες το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τζιμπούρ, αλλά και ο Γάλλος ατζέντης που έχει τα δικαιώματα του στο εξωτερικό, είχαν αλλεπάλληλες επαφές με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για να λήξει το θέμα. Σε πρώτη φάση, ο 30χρονος μπόμπερ εξασφάλισε άδεια για να μην παραστεί στην πρώτη συγκέντρωση της αγγλικής ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (την επομένη είναι η επίσημη πρώτη της νέας σεζόν).

Ωστόσο, ο Τζιμπούρ θεωρεί πως το θέμα έχει τελειώσει. Ενδεχομένως και σήμερα να ταξιδέψει στην Αγγλία για τις τελικές υπογραφές, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Και είναι ξεκάθαρος προς κάθε κατεύθυνση στην ιεράρχηση των σκέψεων του για το μέλλον. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, η καλή πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, αλλά ο πρώτος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ. Με την Ενωση και τον Μελισσανίδη θα μιλήσει πρώτα και από εκεί θα φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X