Ο Ζιάγκος στην Πεύκη για το «All-around Basketball Skills Academy»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΟ Βαγγέλης Ζιάγκος ασχολείται εδώ και μια 20ετία με τις Ακαδημίες και τις μικρές ηλικίες, ενώ παράλληλα «ανέβαινε» χρόνο με τον χρόνο στις βαθμίδες των προπονητικών τιμ ώσπου έφτασε να είναι πρώτος προπονητής στην Ένωση. Ο τεχνικός της Βασίλισσας είναι καλεσμένος την προσεχή Παρασκευή στην Πεύκη στο «All – around Basketball Skills Academy»

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

«Ο Α.Ο. Πεύκης διοργανώνει το ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY την περίοδο από Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Ιουνίου στο κλειστό Γήπεδο της Πεύκης (Δαβάκη και Καράγιωργα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ηλικίες από 8 ετών έως και 15!

Στη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρεθούν πολλοί επώνυμοι αθλητές και προπονητές μεταξύ των οποίων οι Γιάννης ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ και Βαγγέλης ΖΙΑΓΚΟΣ.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και θα διδαχτούν σε σταθμούς τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους.

Το καμπ θα διεξαχθεί παρουσία γιατρού ενώ θα μοιραστούν και δώρα στα παιδιά!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέχρι και τις 20 Ιουνίου στο κλειστό της Πεύκης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106540662 (καθημερινά 10:00 – 17:00), ή με mail στο info@sportsfive.gr».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X