Αφήνουν στην άκρη τα προβλήματα

H AEK μετρά 12 νίκες σε 14 εντός έδρας ματς με τον Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handball omadaΕντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τρίτου τελικού με τον Διομήδη Άργους που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί και ο φετινός πρωταθλητής. Οι “κιτρινόμαυροι” δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να αφήσουν στην άκρη τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα με την παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής αλλά και του τμήματος χάντμπολ και να επικεντρωθούν 100% στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Ο Γιάννης Αρβανίτης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αφού πρόκειται για ένα περίεργο ματς. Η ομάδα προέρχεται από αγωνιστική απραξία (έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού στη Νέα Κίο), ενώ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας υπήρξαν απουσίες αλλά και τραυματισμοί. Πάντως στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το νταμπλ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X