Το παίρνουν πάνω τους οι παλιοί και οι έμπειροι της ΑΕΚ, τρεις μέρες πριν τον τελικό

Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-χαντμπολΤο τμήμα χάντμπολ διανύει  τις δυσκολότερες και τις πιο περίπλοκες καταστάσεις .  Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα κυρίως εξωαγωνιστικά. Μπροστάρηδες στην λύση αυτών των προβλημάτων, φαίνεται να μπαίνουν οι παλιοί και οι έμπειροι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Οι μεγάλες προσωπικότητες. Τα  πάντα μπαίνουν στην άκρη, μπροστά στον κοινό στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι παλιοί παίκτες της ομάδας που την έχουν ζήσει και εν μέσω προβλημάτων, αλλά και οι πλέον έμπειροι με μεγάλες παραστάσεις ακόμα και στην Ευρώπη, φαίνεται να παίρνουν τον …νόμο στα χέρια τους. Τρεις ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό, προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των υπολοίπων αθλητών που δεν είναι και σε υψηλά επίπεδα.

Είναι αλήθεια ότι οι αθλητές το τελευταίο διάστημα συζήτησαν πολλά. Πέρασαν ακόμα περισσότερα, αλλά πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή. Και πλέον μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ματς.

Είναι σαφές ότι αυτές οι κουβέντες και οι συζητήσεις βοηθούν να εκτονωθεί το κλίμα, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου, αλλά και τα όσα έχουν περάσει την φετινή σεζόν. Πλέον άπαντες αντιλαμβάνονται ότι έχουν φτάσει στο τέλος. Και θέλουν να φανούς συνεπείς για μια ακόμα φορά. Κερδίζοντας το παιχνίδι με τον Διομήδη, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X