Βιάζεται η Ξάνθη για Κάλβο που περιμένει την ΑΕΚ, άμεση απόφαση για Λούκοβιτς

Ολοένα και κερδίζει πόντους η περίπτωση του Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KALVOΗ περίπτωση του Κάρλος Κάλβο δεν είναι καινούργια για την ΑΕΚ. Πρόκειται για μια υπόθεση που οι κιτρινόμαυροι την έβαλαν σε υψηλή θέση στην λίστα τους. Και πλέον φαίνεται να μετράμε αντίστροφα για να αποφασιστεί η πολιτική της Ένωσης.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός ολοκλήρωσε την χρονιά στην Ξάνθη με 29 συμμετοχές και τρία τέρματα. Και η διοίκηση των Ακριτών θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Γνωρίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην προσπάθεια αυτή. Και ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να του προτείνουν ίδιες οικονομικές απολαβές με πέρυσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν ανεβάζοντας  τις αποδοχές του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να μην βιάζεται και θέλει να κερδίσει χρόνο, περιμένοντας την ΑΕΚ.  Οι κιτρινόμαυροι έχουν στοχεύσει στην περίπτωση του Κάλβο και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν για την οριστική τους κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Η αριστερή πλευρά της ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει κλείσει και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και το ζήτημα του Αλεξάνταρ Λούκοβιτς. Ένα όνομα που διαβάσατε αποκλειστικά από το enwsi.gr, ενώ λίγες αργότερα αναφορά έκανε και ο σέρβικος τύπος.

Είναι σαφές ότι στην ΑΕΚ έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Λούκοβιτς που δείχνει να είναι εξαιρετική. Και ο 31χρονος αμυντικός φαίνεται να κερδίζει πολλούς πόντους, από την στιγμή μάλιστα που είναι ελεύθερος.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του, γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να δώσουν στον ποδοσφαιριστή.  Ωστόσο όπως και η περίπτωση του Κάλβο, έτσι και αυτή θα ξεκαθαρίσει με την έλευση του τεχνικού διευθυντή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X