Παρέμβαση του Διομήδη Άργους στο ΑΣΕΑΔ να μην «πέσει» η ποινή της ΑΕΚ

Στα άκρα πάει ο Διομήδης Άργους, ζητά αλλαγή έδρας του τελικού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diomidis aek alvanosΤο «ύποπτο» παιχνίδι του Διομήδη Άργους στην πλάτη της ΑΕΚ, στο πλαίσιο όσων έγιναν στην Κυψέλη με ευθύνη της αστυνομίας, είχε φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης. Και όπως όλα δείχνουν, τελικά έρχεται και η επιβεβαίωση. Διότι μετά την εξοντωτική ποινή που δέχθηκε η ΑΕΚ για μια κατάσταση για την οποία ευθύνεται ο αστυνομικός διευθυντής και οι άνδρες που προκάλεσαν επεισόδια από το πουθενά, ήρθε σήμερα και η παρέμβαση του Διομήδη Άργους στο ΑΣΕΑΔ!

Η ΑΕΚ σήμερα είχε την απολογία της για την έφεση που κατέθεσε για την πολύ σκληρή ποινή και ζητούσε να μειωθεί και το πρόστιμο των 80.000 ευρώ και η ποινή των έξι αγωνιστικών. Και… ξαφνικά ο Διομήδης Άργους έκανε παρέμβαση στο ΑΣΕΑΔ για να μην πέσει η ποινή της ΑΕΚ, τονίζοντας με προκλητικό τρόπο ότι η Ένωση ευθύνεται για ότι έγινε στην Κυψέλη με τους Αλεξίου-Κατσαδήμα να μένουν εμβρόντητοι από τους ισχυρισμούς της ομάδας του Άργους, της χαϊδεμένης ομάδας του ελληνικού χάντμπολ.

Η ΑΕΚ έχει διορία μέχρι και την Τρίτη για να καταθέσει υπόμνημα για να αντικρούσει το σκεπτικό της απόφασης και από την επομένη αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Ωστόσο, η παρέμβαση του Διομήδη… λέει πολλά για το «παιχνίδι» που παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X