«Σκληρά» παζάρια με τον Λάζοβιτς

Αποχαιρέτησε με (ένα ακόμα) γκολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicΤη χρυσή τομή που θα πείσει τον Ντάνκο Λάζοβιτς να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» αναζητούν με έντονο τρόπο τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ. Βέβαια, η συμφωνία με έναν επιθετικό του βεληνεκούς του Σέρβου φορ είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες. Και γίνονται ακόμα υψηλότερες, από τη στιγμή που η Παρτιζάν του δίνει ηγεμονικό συμβόλαιο με 250.000 ευρώ ετησίως, ποσό που διπλασιάζεται σχεδόν, εάν οι Σέρβοι εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να δελεάσει τον Λάζοβιτς. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και η προσπάθεια είναι να πέσουν οι απαιτήσεις του Σέρβου και να αυξηθεί η προσφορά της Ενωσης, κυρίως με την παροχή μπόνους για ατομικούς και ομαδικούς στόχους. Οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως μπορούν να αποκτήσουν έναν παίκτη με πολύ σημαντικό όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως το θέμα αφορά τη βούληση της ΑΕΚ. Τη στρατηγική επιλογή της ομάδας για τον παίκτη που θα κριθεί πως μπορεί να δώσει ουσία και θέαμα και να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της Ενωσης. Και βέβαια, πέραν όλων των υπολοίπων, ο τελευταίος λόγος σε τέτοιες περιπτώσεις ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη που θα λάβει και την τελική απόφαση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

  • Ο/Η θεοδωρος βριλησσια λέει:

    Δεν τα εχει και για πεταμα ΝΙΚ21.Ο Μελισσανιδης ξερει πολλα κανταρια μπαλα και τα δινει οπου αξιζει,στην Α θα τον κρινεις,τωρα εισαι κομπλε.

  • Ο/Η Kavala21 λέει:

    Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα μ αυτούς που εχεις πάρει ήδη είσαι υπέρ καλυμμένος για β..όταν έρθει η ώρα της Α θα δεις πράματα κ θαύματα αδερφέ..

  • Ο/Η NIK21 λέει:

    ΚΟΤΖΑΜ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ 250.000Ε ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
    ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
    X