Ζούγιοβιτς στο enwsi.gr: «Μας άγγιξε την καρδιά, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zougiovitsΗ ΑΕΚ είναι διαφορετική, ο κόσμος της το ίδιο διαφορετικός. Τόσο που οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες αθλητές ζουν πρωτόγνωρες στιγμές μαζί της. Πριν λίγες ημέρες ένας οπαδός της Ένωσης μετέβη στην προπόνηση της ΑΕΚ, για να δώσει ένα ποσό (1.000 ευρώ) στους αθλητές. Είχε διακρίνει ότι υπάρχει οικονομική δυσπραγία και το έκανε ως… ένεση πριν τον 3ο κρίσιμο τελικό. Οι ξένοι σάστισαν, οι νεοφερμένοι Έλληνες ξαφνιάστηκαν ευχάριστα, οι «παλιοί» ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚτζής.

Ο Πέταρ Ζούγιοβιτς έχει παίξει στην Ελλάδα, αλλά πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα με τόσο κόσμο. Και αυτή η κίνηση τον εξέπληξε. Μιλώντας στο enwsi.gr ο Σέρβος πλέι μέικερ θέλησε με τον τρόπο του να ευχαριστήσει τον φίλο της ΑΕΚ που δεν θέλησε να γραφτεί το όνομα του. «Δεν ξέρω τι να πω, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Σε όλη μου την καριέρα δεν έχω ζήσει τέτοια κίνηση ξανά. Με άγγιξε στην καρδιά μου, η κίνηση του οπαδού μας. Οι φίλοι της ΑΕΚ αξίζουν τα καλύτερα, να ζουν με την ομάδα μεγάλες στιγμές. Ειλικρινά αγαπούν την ομάδα με όλη τη δύναμη τους. Και αξίζουν να ζήσουν τα καλύτερα σε όλα τα τμήματα και να δουν πάλι το γήπεδο τους εκεί που ήταν παλιά» είπε χαρακτηριστικά ο Ζούγιοβιτς.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X