Ξεκαθάρισε ο Νότιος όμιλος της ΑΕΚ, διαβάστε τις 13 αντιπάλους της στην Β’ εθνική

ΦΩΤΟ από το Τριγλία Ραφήνας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stathakis platellas dacolΟλοκληρώθηκαν σήμερα τα πλέι οφ ανόδου από την Φούτμπολ Λιγκ στην Σούπερ Λίγκα και με το 0-0 στα Χανιά ξεκαθάρισε εν πολλοίς και ο Νότιος όμιλος της επόμενης χρονιάς, στον οποίο θα συμμετάσχει η ΑΕΚ. Αρχικά και βάσει της ισχύουσας προκήρυξης της ΕΠΟ για την περίοδο 2014/15, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα λάβουν μέρος 28 σύλλογοι, οι οποίοι θα μοιραστούν σε δύο ισάριθμους ομίλους (Βόρειο και Νότιο) των 14 ομάδων, βάσει γεωγραφικών κριτηρίων με τις τρεις πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα πλέι οφ ανόδου, από όπου θα ανέβουν δύο για την Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ξεκαθάρισε εν πολλοίς και το ποιες θα είναι οι 13 αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Νότιο όμιλο. Και δύσκολα να… σπάσει αυτή η 13άδα ομάδων, αφού γεωγραφικά ταιριάζει στα κριτήρια με ομάδες Αττικής, Πελοπονήσσου, Κρήτης, Φωκίδας και Ευβοίας.

Διαβάστε στο enwsi.gr τον πιθανότερο Νότιο όμιλο της νέας σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ με την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες 13 ομάδες.

ΑΕΚ (Αττική)

Απόλλων Σμύρνης (Αττική)

Τράχωνες (Αττική)

Αχαρναϊκός (Αττική)

Καλλιθέα (Αττική)

Φωστήρας (Αττική)

Παναιγειάλειος (Πελοπόννησος)

Παναχαϊκή (Πελοπόννησος)

Πανηλειακός (Πελοπόννησος)

Ερμιονίδα (Πελοπόννησος)

Φωκικός (Φωκίδα)

Ηρακλής Ψαχνών (Εύβοια)

Χανιά (Κρήτη)

Επισκοπή (Κρήτη)

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X