Ο Μπακάκης πήρε την ...σκυτάλη από τον Αραβίδη, με δύο γκολ στο δίτερμα

Πρώτη προπόνηση για εννέα νέους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakisΤα νέα μεταγραφικά αποκτήματα συνεχίζουν την μίνι προετοιμασία της μιας εβδομάδας στα Σπάτα. Οι πρωινές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε, ο Τραϊανός Δέλλας γυμνάζει τους παίκτες του, βάζοντάς τους στο κλίμα της ομάδας.

Χθες από το enwsi.gr ενημερωθήκατε για το επιθετικό κρεσέντο του Χρήστου Αραβίδη που σκόραρε τρία γκολ στο μίνι δίτερμα. Σήμερα την σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης. Σε παιχνίδι έξι εναντίον έξι, ο νεαρός μπακ – χαφ ήταν ο σκόρερ της ομάδας του, η οποία επικράτησε με 2-1.

Ο Μπακάκης ήταν μαζί με τους Ανέστη, Κολοβέτσιο και Φαγιέ, οι οποίοι αντιμετώπισαν τους Ντούνη, Αραβίδη, Λαμπρόπουλο και Σβάρνα.  Η κάθε ομάδα απαρτιζόταν από έξι  παίκτες, αφού υπήρξε και… βοήθεια από την Κ17. Το γκολ των ηττημένων σημείωσε ο Χρήστος Αραβίδης στο δίτερμα που είχε μικρή διάρκεια, το πρωί στο προπονητήριο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X