Χαμήλωσε τους τόνους ο Βασιλόπουλος: "Το γήπεδο είναι η ψυχή της πόλης"

Ο Βασιλόπουλος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας (LIVE)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos agia sofiaΕμφανώς εκνευρισμένος από την κριτική που του ασκήθηκε προεκλογικά, αλλά με διάθεση να ρίξει τους τόνους και να καταστήσει σαφές πως επιθυμεί την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αρης Βασιλόπουλος. Την επομένη της εκλογής του στον δημαρχιακό θώκο, ο νέος άρχοντας της Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε στον Sentra 103,3 και έκανε σαφές πως δεν είναι αντίθετος στο νέο γήπεδο. Εθεσε κάποιους αστερίσκους για το ζήτημα του άλσους, των θέσεων πάρκινγκ και του ύψους του γηπέδου, αλλά πέταξε το μπαλάκι στη Βουλή και στη συζήτηση που θα υπάρξει εκεί για τη νομοθετική ρύθμιση.

«Για να το διευκρινίσω εγώ ως δήμαρχος θέλω το γήπεδο να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια, Το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Η θέση του είναι εδώ πέρα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να γίνει εδώ, με το μεγαλύτερο σεβασμό στην πόλη. Επαναλμβάνω εμείς θέλουμε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι κομμάτι της ψυχής της πόλης μας και θέλουμε να κατασκευαστεί το γήπεδο εκεί που βρισκόταν γιατί έχει λείψει το γήπεδο από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Με το ρυθμιστικό Αττικής – Θεσσαλονίκης διαφωνούμε και το έχουμε δηλώσει στους κατοίκους. Εμείς ζητάμε από τη βουλή, την κυβέρνηση, τη διοίκηση της ΑΕΚ, τους πολιτικούς μηχανικούς του γηπέδου να να λάβουν υπόψη τους συγκεκριμένα ζητήματα, ώστε το γήπεδο να ενταχθεί αρμονικά στον οικοδομικό ιστό της πόλης. Θέλουμε για παράδειγμα να μη φαγωθεί δάσος, όπως, άλλωστε, δεσμευόταν προεκλογικά και ο κ. Γεωργαμλής. Και αν αποδειχθεί ότι δεν γίνεται στα 26.5 στρέμματα το γήπεδο, αλλά στα 28,5, να το συζητήσουμε, να το δούμε τεχνικά και αν χρειαστεί ν’ αναδασώσει η ΑΕΚ άλλο χώρο. Επίσης πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Να μην υπάρχει χώρος πάρκινγκ μόλις 380 θέσεων. Θεωρώ πως είναι κατανοητό ότι δεν επαρκούν. Να βρεθούν χώροι πλησίον του σημείου που θα γίνει το γήπεδο και τους οποίους θ’ αγοράσει η ΑΕΚ, ώστε να δημιουργηθούν κι άλλες θέσεις πάρκινγκ, πιθανότατα υπόγειου. Εχω γυρίσει το δήμο και έχω μιλήσει με τον προσφυγικό πληθυσμό. Όλοι με ρωτούσαν πόσο θα είναι το ύψος του γήπεδο. Όπως αντιλαμβάνεστε οι κάτοικοι υφίστανται κάποια όχληση από το γήπεδο. Είναι άλλο να έχει ύψος 14-15 μέτρα και άλλο τριάντα. Εμείς ζητάμε αν γίνεται αυτό να ληφθεί υπόψη και το γήπεδο να κρατήσει ένα χαμηλότερο ύψος, όπως, μάλιστα είχε ειπωθεί από πλευράς ΑΕΚ στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο», είπε ο Βασιλόπουλος. Εκανε σαφές πάντως πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και πως περιμένει να γίνει το γήπεδο νόμος του κράτους για να μπουν όλα σε μια σειρά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X