Την Τετάρτη ανακοινώνονται μεταγραφές στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από τις κληρώσεις των Final 4 Κυπέλλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatos makrisΟ Μάνος Μακρής ήταν ξεκάθαρος στην προ ημερών τοποθέτηση του για το μέλλον της ομάδας. Ο άνθρωπος που τρέχει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, μίλησε για μια κρίσιμη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη με την ερασιτεχνική, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το ζήτημα των δύο φίλων του συλλόγου που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά.

“Πρόκειται για δυο επιφανείς φίλους του συλλόγου οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί το όραμα για μια ισχυρή ΑΕΚ κι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υποστηρίξουν το τμήμα καλύπτοντας τα έξοδα, τόσο για την ενίσχυση της ομάδας, όσο και για τη λειτουργία του τμήματος την επόμενη σεζόν. Μακάρι όλα να πάνε καλά, ώστε από την Τετάρτη να φουλάρουμε τις προσπάθειες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ολοκληρώνοντας τον προγραμματισμό μας”.

Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι αν πάνε όλα καλά στο κρισιμο ραντεβού της Τρίτης, τότε την αμέσως επόμενη ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν μεταγραφές. Δεν ανέφερε τυχαία την Τετάρτη ο Μάνος Μακρής. Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με πέντε παίκτες και αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Πάντα σε συνεργασία με τον Χόρχε Ελγκέτα, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και στην ΑΕΚ είναι έτομοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X