Γεωργαμλής: "Η Αγιά Σοφιά θα δεσπόζει στη Φιλαδέλφεια"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gewrgamlisΤην τελευταία προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το βράδυ στην Πλατεία Πατριάρχου ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την παράταξη «Ένωση Δημοτών ΦΧ” κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στην “Αγιά Σοφιά”, η οποία όπως τόνισε θα είναι το κόσμημα της πόλης.

Αναλυτικά, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, μιλώντας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ τόνισε: “Έχω την θέληση και την απόφαση να κάνω το όνειρο μου και το όνειρο μας πραγματικότητα, την πόλη μας την πιο καθαρή, την πιο φωτεινή, την πιο πολιτισμένη του λεκανοπεδίου. Και στην μέση, και αυτό είναι απόφαση μας αμετάκλητη, θα δεσπόζει το κόσμημα της πόλης, η Αγιά Σοφιά, το γήπεδο μας, το γήπεδο της ΑΕΚ. Και όχι μόνο γιατί είμαστε ΑΕΚτζήδες αλλά γιατί πιστεύουμε ότι εκτός από όνειρο πολλών συμπολιτών μας, το γήπεδο θα είναι πηγή ανάπτυξης.

Σεβασμός στο άλσος, ούτε ένα κομμένο δέντρο. Ότι έχει ο πρόεδρος μας όταν ήρθε και μας ενημέρωσε στο δημοτικό συμβούλιο. Η κατασκευή του γηπέδου θα προστατέψει το άλσος. Αθλητισμός και περιβάλλον πάνε μαζί. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι αιτία για κάλυψη χιλιάδων θέσεων εργασίας, κατά την διάρκεια της κατασκευής και την ολοκλήρωση του. Θα ξαναζωντανέψει τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα δώσει την παλιά κυριακάτικη χαρά. Πάμε στο γήπεδο! Την Κυριακή όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα, γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Λύσανδρου Γεωργαμλή:

[youtube id=”-wSbV3cdN3o”]

Πηγή: fx-news.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X