Το ξεκάθαρο μήνυμα του Μελισσανίδη για το γήπεδο και τις εκλογές

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Πολλοί το πέρασαν στα ψιλά. Αλλοι στάθηκαν μόνο στο καρφί για τον Βαγγέλη και τα απίστευτα που συμβαίνουν στον Πειραιά. Ωστόσο, η χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν πραγματικά γεμάτη «ζουμί» και ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Ο «τίγρης» έδειξε με εύσχημο τρόπο, πως η ΑΕΚ προχωρά ακάθεκτη, ότι το γήπεδο θα γίνει κανονικά και δίχως καμία καθυστέρηση και κράτησε αποστάσεις από τις πολιτικές εξελίξεις.

Για τον Μελισσανίδη είναι ξεκάθαρο πως στηρίζει την προσπάθεια του Γεωργαμλή, του Μαύρου και των υπολοίπων. Όπως στήριξε και κάθε μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας που μπήκε στην εκλογική «μάχη» της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, ο Μελισσανίδης δεν επιθυμεί να γίνει βασιλικότερος του βασιλέως. Να καπελώσει τον δήμαρχο, να μετατρέψει την κάλπη σε δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της ΑΕΚ. Γι’ αυτό άλλωστε και τόσο καιρό έχει εμφανιστεί μόνο στην εκδήλωση του Ηλία Ατματσίδη.

Ο Μελισσανίδης αποσυνδέει το γήπεδο από τις πολιτικές εξελίξεις. Δεν θέλει αντιπαλότητες και έκανε σαφές πως τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Η Περιφέρεια έχει εγκρίνει παμψηφεί τη χρηματοδότηση και δεν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής σε εκλογή της Δούρου. Το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ταχθεί συνολικά υπέρ της κατασκευής και μέχρι να αλλάξει η ηγεσία (τον Σεπτέμβριο) τα πάντα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης, δεν μπαίνουν σε αντιπαραθέσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X