Με Ντέμη η μετάδοση της Nova στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Με Ντέμη η μετάδοση της Nova στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

demis-realΟ Ντέμης Νικολαΐδης θα βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, σε ρόλο σχολιαστή, στη μετάδοση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο από τη Nova.

Το Σάββατο (24/5) η Nova-σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου-θα μεταδώσει ζωντανά και σε High Definition το μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στο σχόλιο θα είναι μια μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει συνδέσει το όνομά της με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο (Ντα Λουζ) όπου ο ίδιος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το… μαγικό καλοκαίρι του 2004.

Να σημειωθεί πως ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν σχολιαστής (για λογαριασμό του ΟΤΕ TV και περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου) και στη περσινή συνάντηση των δύο συλλόγων στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, φέρνοντας… γούρι στην πρώην ομάδα του η οποία είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Nova ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή για την μετάδοση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Μαΐου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε High Definition στα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Για τα κανάλια Novasports, η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 22:00, με το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης», που δημιούργησε και επιμελήθηκε το δημοσιογραφικό επιτελείο των αθλητικών καναλιών της Nova.

Η εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Άγγελος Στυλιάδης, αποτελεί μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές των ομάδων που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο, από το 1956 έως το 2013. Το πρώτο μέρος, θα περιλαμβάνει τους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1956 έως το 1992, ενώ το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής, θα προβληθεί το Σάββατο 24/5, στις 18:30, στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, και θα είναι αφιερωμένο στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports 1 & Novasports 1 HD:

Παρασκευή 23/5

22:00 Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης -1ο Μέρος (1956-1992)

Σάββατο 24/5

18:30 Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης-2ο Μέρος (1993-2013)
20:00 Pre Game Show (Live)
21:45 Τελικός Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης
00:00 Post Game Show (Live)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X