Με δεκάρι τον Τσέλιο, παρατάσσει την ΑΕΚ ο Δέλλας την Τετάρτη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisiΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε αποκλειστικά για την πρόθεση του Τραϊανού Δέλλα να χρησιμοποιήσει τον Ηλία Τσέλιο στο βασικό σχήμα. Μάλιστα ο προπονητής τόσο χθες όσο και σήμερα, δοκίμασε τον 16χρονο μέσο στη ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό.

Στην άσκηση τακτικής που έκανε στα Σπάτα, είχε και πάλι τον πιτσιρικά από την Κ17 πίσω από τον επιθετικό (Ράμα), ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν και πάλι οι Πλατέλλας (δεξιά) και Ανάκογλου (αριστερά).

Ο προπονητής δεν έκανε αλλαγές σε σχέση με την χθεσινή πρώτη δοκιμή. Οι Γεωργέας – Πεταυράκης ήταν στα δύο άκρα της άμυνας και οι Σταθάκης – Τσιρίλο ήταν τα δύο στόπερ. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν και πάλι οι Ρόβας Κορδέρο, με τον Δέλλα να εμπιστεύεται για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος τους παίκτες που σήκωσαν όλο το βάρος της φετινής σεζόν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X