Ο,τι και να γίνει, το γήπεδο θα γίνει

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis2Αυτά είναι τα μικρά τρικ που κάνει ο Μελισσανίδης για να δείχνει προς όλους ποιος είναι το αφεντικό. Εμαθα πως χθες το απόγευμα ήταν πολύ χαρούμενος, απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είχε πετύχει. Βλέπετε, η χθεσινή επίσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, δίχως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος παρουσίας του ιδίου, αλλά και του αρμόδιου Υπουργού, ήταν απλά ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση λίγο πριν την κάλπη. Και η μετάφραση του, είναι σχετικά απλή για όποιον μπορεί να καταλαβαίνει όσα λέει και πράττει ο «τίγρης».

Η επίσκεψη στο ΥΠΕΚΑ ήρθε ως συνέχεια των τελευταίων δημόσιων τοποθετήσεων του για το γήπεδο. Εκεί που ορθά κοφτά λέει προς όλους με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πως το γήπεδο θα γίνει. «Ο,τι και να γίνει, το γήπεδο θα γίνει», είναι το μόνο των τελευταίων ημερών. Και δεν είναι μια απλή κουβέντα, αλλά συνοδεύεται από πράξεις που πείθουν κάθε εμπλεκόμενο. Η επίσκεψη στο ΥΠΕΚΑ τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, δείχνει ξεκάθαρα πως το αποτέλεσμα τους μικρή σημασία έχει.

Η υπόθεση του γηπέδου έχει δρομολογηθεί. Δεν υπάρχει πλέον τίποτε που να μπορεί να προκαλέσει σοβαρό εμπόδιο. Θα είναι προς θετική κατεύθυνση, η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση να παραμείνουν συνταγμένες στο πλευρό της ΑΕΚ και την επιθυμία του κόσμου της. Ακόμα και εάν υπάρξουν φάλτσα πάντως, ελάχιστα προβλήματα και σίγουρα ήσσονος σημασίας μπορούν να προκαλέσουν στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης έστειλε νέο μήνυμα, σε όσους δεν το είχαν λάβει. Επιθυμεί τη συναίνεση, θέλει τη διατήρηση της κοινής πορείας που έχει χαραχθεί εδώ και μήνες, αλλά δεν αγχώνεται. Σε λίγες ημέρες τα έργα θα ξεκινήσουν και κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει. Λεφτά υπάρχουν, διάθεση υπάρχει, όραμα περισσεύει. Η ΑΕΚ έχει μπει σε τροχιά επιστροφής και τίποτε δεν είναι ικανό να την αποτρέψει. Κινήσεις όπως η χθεσινή επίσκεψη όμως, αποτελούν μια επίδειξη της «κιτρινόμαυρης» ισχύς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X