Εφυγε για Αλγερία ο Τζιμπούρ παίρνοντας το μήνυμα που ήθελε από την ΑΕΚ

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΣε πελάγη ευτυχίας έπλεε χθες ο Ράφικ Τζιμπούρ, έπειτα από την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας και την τοποθέτηση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, που δείχνει πως έχει πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει στην Βραζιλία. Επί του παρόντος ταξιδεύει για την πατρίδα του, αλλά στις αποσκευές του υπάρχει και ένα σημαντικό μήνυμα. Αυτό που έλαβε εκ νέου από την ΑΕΚ και δείχνει τον δρόμο που μπορεί να πορευθούν για το μέλλον.

Από την Ενωση έγινε σαφές προς τον Τζιμπούρ πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία. Πως η ΑΕΚ θέλει τον 30χρονο φορ με τα «κιτρινόμαυρα», για να γεμίζει γκολ τις αντίπαλες εστίες. Υπό την προϋπόθεση, πως θα βρει τρόπο να απελευθερωθεί ή να «δανειστεί» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην ΑΕΚ δεν έχουν τη διάθεση να πληρώσουν τον αγγλικό σύλλογο και αυτή τη διαδικασία την έχει πάρει πάνω του ο Τζιμπούρ.

Είναι σαφές πλέον πως η σχέση του Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Ο Αλγερινός δεν αισθάνεται καλά στο νησί, ενώ ούτε οι Αγγλοι είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του. Το θέμα είναι πως μπορεί να βρεθεί φόρμουλα για λύση της συνεργασίας. Ενδεχομένως να είναι λύση ο δανεισμός, που μπορεί να είναι ακόμα και διετούς διάρκειας. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ο Τζιμπούρ με τους Αγγλους στις επαφές που θα έχουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X